Innside Costablanca

Innside Costablanca - Benidorm, Spania 2024 ✓

Hotel Innside Costablanca 4* Benidorm Spania ✓ Oferte cazare 2024 ✓ Alege Innside Costablanca 4* la cel mai mic pret ✓
Benidorm, Spania
Avenida de Alcoy, s/n, Levante Beach
Good choice if you’re looking forward to taking some rest at the hotel as much as to walking around the city. Hotel «Innside Costablanca» is located in Levante Beach. This hotel is located in the center of the city. Before going to bed, you can walk around the main landmarks of the city. You can take a walk and explore the neighbourhood area of the hotel — Playa de Levante, Benidorm City Hall and Mediterranean Balcony.

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Pentru a fi bine informat despre serviciile oferite de hotelul ales va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare, sa cititi recenzii despre hotelul ales sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre inainte de solicitarea unei rezervari!

Cautarea dumneavoastra va returna tarife si conditii de plata si anulare informative diferite, provenite de la hoteluri si multi alti parteneri locali sau internationali si de aceea pentru acelasi tip de camera tarifele si conditiile de plata si anulare sunt diferite. Tarifele si disponibilitatea sunt valabile daca se transmite o solicitare de rezervare in momentul efectuarii cautarii si pot suferi modificari daca solicitarea de rezervare se finalizeaza ulterior! 𝐀𝐓𝐄𝐍𝐓𝐈𝐄 ➪ Toate reducerile de pret sunt deja aplicate! ➪ Operatorul de Transport si orarul afisat pot suferi modificari operationale ulterioare! ➪ Sistemul de rezervare 𝐍𝐔 confirma mai putin de 5 nopti de cazare‼

Solicita oferta