Casa Coral Sulina - Sulina, Romania 2024 ✓

Hotel Casa Coral Sulina 3* Sulina Romania ✓ Oferte cazare 2024 ✓ Alege Casa Coral Sulina 3* la cel mai mic pret ✓
Sulina, Romania
Localizare:  Pensiunea este  situata chiar in  Delta Dunarii, in centrul orasul Sulina, pe faleza, loc marginit de Dunare si Marea Neagra. Amplasat in cldirea fostului Cerc al Marinei Militare, istoria prinde viat in Pensiunea Coral, locul unde, inc din 1870, Sulina isi scrie si transmite peste timp memoriile.

Descriere:   Pensiunea Coral v asteapt cu bun dispozitie si optimism, in cele 15 camere si un apartament duplex, cu o capacitate de 38 de locuri de cazare. 

Descriere camere:  Pensiunea Casa Coral dispune de: 7 camere cu pat matrimonial; 6 camere cu 2 paturi; restaurant cu 60 locuri; terasa de vara 150 locuri, 1 apartament duplex compus din living, 3 dormitoare si 2 bai. Camerele sunt moderne si fiecare cu propria personalitate.
 Designul, mobilierul si decoratiunile confera un farmec aparte fiecarei camere, creind un cadru ideal pentru odihna si relaxare.

Servicii de masa:  Restaurantul v asteapt cu un meniu pescresc diversificat, dar si cu preparate culinare din buctria international, pregtite cu dragoste si pasiune de ctre buctarii pensiunii.

Facilitati generale:- parcare
- receptie
- room service
- servicii de spalatorie
- restaurant
- bar
- sala de conferinte
- centrala termica
Pensiunea  este un loc potrivit pentru organizarea de simpozioane, work-shop-uri, training-uri. Seara va puteti relaxa si simti bine pe terasa hotelului unde are loc si program artistic.

Facilitati camere:
- baie cu dus in fiecare camera
- tv led si programe prin cablu
- aer conditionat
- internet in toata unitatea    

Transfer special Tulcea-Sulina-Tulcea
In jurul orei 11:00 ne vom imbarca pe vaporul de croaziera de la Pontonul Carpatia Tour si
pornim pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii, traseul turistic nr. 1 acreditat de ARBDD (Administratia Rezervatiei Delta Dunarii), pe Bratul Tulcea pana la intersectia cu Canalul 36 (in cca. 10 minute de la plecare deja suntem in Delta Dunarii), coboram pe Canalul 36 si apoi facem dreapta pe Garla Sireasa, zone foarte bogate in fauna (pasari si animale de apa). Continuam excursia pe Garla Sontea, printre canalurile pline de pasari si vegetatie acvatica. Aici vom avea ocazia sa vedem lebede, lisite, rate, gaste, sitari de mal, sorecari, egrete, soimi de iarna, vulturi codalb, starci si chiar pelicani creti.
Strabatem apoi lacul Fortuna (Furtuna), unul dintre lacurile mari ale Deltei Dunarii, un lac
deosebit de frumos si bogat in fauna. In cazul zilelor cu vant puternic si valuri mari, acest lac va fi ocolit, ghidul fiind cel care decide daca traversam sau nu lacul.
Ajungem la Mila 23, exact in mijlocul Deltei Dunarii unde vom face un scurt popas pentru
vizitarea satului. Pornim spre Sulina prin lacurile Trei Iezere si Bogdaproste a ambele lacuri; pe timpul verii prezinta o vegetatie submersa bogata (bradis) dar si nuferi albi din loc in loc. In aceasta zona avem toate sansele sa intalnim lebede, cormorani si egrete.
Dupa aceea coboram pe Dunarea Veche pana la Crisan iar de acolo pe bratul Sulina catre
orasul Sulina - un loc unic in lume, unde isi dorm somnul de veci, laolalta, printi, printese si
pirati, oameni de toate religiile. Cimitirul Sulina este plin de mistere, lespezile mortuare,
sculptate, spun povestile peste timp! Sulina, locul unde apele tulburi-maronii ale Dunarii isi
iau un parelnic adio de la Batranul continent si se varsa in Marea Neagra, un loc al
confluentelor.
Pe durata croazierei se va asigura o gustare (inclusa in pret)
 Aprox. 6-7 ore / distanta 52 mile marine. 
 *Pretul include si intoarcerea cu barca rapida

Excursii optionale:   
Se pot organiza diferite excursii in Delta, padurea Letea, canale, iesirea pe bara Sulina in mare, etc
De asemenea, turistii au posibilitatea de a cunoaste istoria orasului Sulina si atractiile orasului. 
Distanta pana la plaja este de aproximativ 2 km, se poate parcurge in plimbare pe jos, cu microbuze sau cu un taxi (aprox.7 lei)

Dispunem de barci rapide pentru excursii
- salupa rapida 75 Cp,
- salupa clasica,
- salupa 10 Cp.
Pret in functie de timpul de mars si de traseu si de numarul de persoane.

La Sulina se poate ajunge doar pe apa, cu navele Navrom (4 ore) sau cu salupe rapide (1,5 ore)Pentru transfer va rog sa sunati la numarul de telefon 0735156730vezi mai multe

Hotel facilities

Aer conditionat
Baie cu dus
Bar
Debarcader
Dulap
Flat TV
Hotel pentru cupluri (+18)
Incalzire centrala
Informatii turistice
Internet in camera
Minibar
Parcare
Pardoseala cu parchet
Plata cu cardul
Receptie
Restaurant
Restaurant a la carte pescaresc
Room Service
Sala de conferinte
Servicii de transfer
Serviciu de taxi
Terasa
TV prin cablu
Wi-Fi

vezi mai mult

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Pentru a fi bine informat despre serviciile oferite de hotelul ales va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare, sa cititi recenzii despre hotelul ales sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre inainte de solicitarea unei rezervari!

Cautarea dumneavoastra va returna tarife si conditii de plata si anulare diferite, provenite de la hoteluri si alti parteneri locali sau internationali. Tarifele si disponibilitatea sunt valabile in momentul efectuarii cautarii si pot suferi modificari daca solicitarea de rezervare se finalizeaza ulterior! 𝐀𝐓𝐄𝐍𝐓𝐈𝐄 ➪ 𝐓𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐚𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭𝐞 𝐢𝐧 𝐭𝐚𝐫𝐢𝐟𝐮𝐥 𝐚𝐟𝐢𝐬𝐚𝐭! ➪ 𝐎𝐩𝐞𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐀𝐞𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐬𝐢 𝐨𝐫𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐳𝐛𝐨𝐫 𝐩𝐨𝐭 𝐬𝐮𝐟𝐞𝐫𝐢 𝐦𝐨𝐝𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐫𝐢 𝐮𝐥𝐭𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐫𝐞 ! ➪ 𝐒𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐚𝐫𝐞 𝐍𝐔 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐢𝐫𝐦𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐩𝐮𝐭𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝟓 𝐧𝐨𝐩𝐭𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐳𝐚𝐫𝐞‼

Solicita oferta