SEJUR AUTOCAR BULGARIA 2024 Transport autocar cursa charter Romania - Bulgaria litoral 2024
SEJUR AUTOCAR BULGARIA LITORAL 2024

NISIPURILE DE AUR, SUNNY BEACH, ALBENA, BALCHIK, ELENITE, OBZOR, NESSEBAR, SV. VLAS, SF. CONSTANTIN SI ELENA

Sejur autocar Bulgaria litoral 2024 cu transfer gratuit la hotel, cursa Bucuresti - Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Sf. Constantin si Elena, Obzor, Sunny Beach, Sv. Vlas, Elenite, Nessebar, zilnic in perioada 22.05.- 18.09.2024, cu transfer gratuit la hotel. 

vezi mai mult

Termeni si conditii Transport Autocar Bulgaria

Transport autocar Bulgaria Litoral 2024

Turistul poate alege neconditionat atat ziua plecarii cat si cea a returului tariful de transport nefiind afectat. Transportul se efectueaza cu autocare clasificate international (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc) pe ruta principala, transferul de la autocar la hotel fiind asigurat cu midiautocare / microbuze / auto. Distribuirea locurilor se face in ordinea contractarii si a achitarii serviciului de transport, iar imbarcarea pasagerilor se va face dupa confirmarea pe diagrama de rezervari aflata in posesia soferilor. In statiuni debarcam/imbarcam turistii care nu opteaza pentru transfer la hotel, in puncte fixe la ore prestabilite.

Transportul Bucuresti - Bulgaria tur/retur se poate realiza cu autocar sau in anumite zile cu miniautocar / microbuz in functie de numarul de turisti. Se efectueaza transfer pentru hotelurile de statiune clasificate 2*, 3*, 4*, 5* cu exceptia destinatiilor Varna si Obzor

 *Important!

- Contravaloarea serviciului de transport se achita in 24 ore de la confirmarea disponibilitatii la agentie sau prin  transfer bancar. Nu se poate achita contravaloarea serviciului de transport la autocar. Rezervarile sunt considerate a fi ferme in momentul achitarii lor. Conditiile de anulare sunt: Anularile solicitate cu mai mult de 31 zile inaintea plecarii se penalizeaza cu -50% din valoare rezervarii; Anularile solicitate cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii se penalizeaza cu -100% din valoarearezervarii. Neprezentarea este echivalentul anularii cu mai putin de 30 zile in aintea plecarii si se penalizeaza cu -100% din valoarea rezervarii. Renuntarea la transportul pe un sens se penalizeaza cu -100% din valoarea acestuia. Pentru orice situatie neprevazuta care va poate obliga sa renuntati la serviciile turistice/transport achizitionate va recomandam sa incheiati asigurare storno pentru servicii turistice. Se accepta modificari de nume ca pana la 14 zile inaintea plecarii. Modificarile de nume, destinatie, perioada se efectueaza in limita locurilor disponibile cu achitarea unei taxe de modificare de 15 euro/persoana + diferentele tarifare in cazul modificarii statiuni de destinatie.

*Prezentarea pentru imbarcare se face cu minim 30 minute inainte de orele de plecare mentionate.

*Orele de plecare din tara precum si cele din statiuni la retur sunt sunt preconizate si stabilite pentru conditii normale de trafic. Acestea pot suferi modificari ce nu pot fi anticipate si anuntate in prealabil datorate perturbarilor conditiilor de trafic (lucrari de infrastructura rutiera, blocaje ale traficului rutier, devieri de la traseul standard – impuse de autoritatile rutiere, greve si manifestatii), formalitati vamale ingreunate sau intarzieri datorate grupului de turisti la popasurile programate.

*EVENTUALELE INTARZIERI SI DECALAJE ORARE CARE POT INTERVENI  NU SUNT DATORATE ORGANIZARII SI VOINTEI NOASTRE motiv pentru care NU POT FI IMPUTATE AGENTIEI  / ORGANIZATORULUI / TRANSPORTATORULUI.

Sea Line Travel = Transport Autocar Bucuresti - Bulgaria Litoral din 2007

vezi mai mult

Cazare Bulgaria Litoral

Oferte cazare Bulgaria > pana la - 45% REDUCERE!
Solicita oferta