The Breakers Diving & Surfing Lodge Soma Bay

The Breakers Diving & Surfing Lodge Soma Bay Soma Bay, Egipt - Sejururi cu avionul 2024 din Craiova ✓ Cel mai mic pret posibil ✓
Soma Bay Egipt
Charter Hurghada - The Breakers Diving & Surfing Lodge Soma Bay, cu plecare din Bucuresti

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. The Breakers Diving and Surfing Lodge se află in golful Soma și oferă vedere la Marea Roșie. Proprietatea pune la dispoziție camere cu balcon, centru spa și piscină mare, in aer liber.

Camerele de la The Breakers Diving au aer condiționat și decor in culori luminoase. Acestea oferă TV prin satelit și baie privată. Unele camere au vedere la mare.

Zona de relaxare include piscină și sală de sport, cu vedere frumoasă la mare. TMC Spa oferă o gamă largă de tratamente, cum ar fi hidroterapie și impachetări cu alge marine.

Personalul de la The Breakers poate aranja activități, cum ar fi kitesurfing sau scufundări la reciful din fața complexului. Puteți opta pentru safari sau excursii la orașul Luxor.

Restaurantul Dolphin de la malul mării servește micul dejun și masa de cină și oferă pizza pregătită in cuptor cu lemne. Barul Reef de la malul mării are ring de dans și zonă de lounge.

Hotelul oferă serviciul de transfer de la/la Aeroportul Hurghada, situat la 45 km.

vezi mai multe

The Breakers Diving & Surfing Lodge Soma Bay, Soma Bay - Sejururi cu avionul din Craiova 2024

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta