DRUMETIE 2 ZILE CHEILE TISITEI - CHEILE VARGHISULUI

DRUMETIE 2 ZILE CHEILE TISITEI - CHEILE VARGHISULUI Toate Locatiile, Romania - Circuite cu autocarul din Bucuresti 2022
Toate Locatiile, Romania
Ziua 1
Ziua 1 - Vom intreprinde o drumetie pe Cheile Tisitei. Vom strabate Cheile pana la Tunelul Mare (aproximativ 5 - 6 ore dus- intors, diferenta de nivel 300 m, grad de dificultate scazut - mediu). Cazare + cina in zona Balvanyos.

Ziua 2
Ziua 2. Mic dejun. Ne indreptam catre Cheile Varghisului, din Muntii Persani, pe un traseu ce cuprinde podete, pesteri, stanci de calcar si flora deosebita (atentie, pot fi parcurse portiuni cu apa). Lungime traseu: aprox 10 kmDurata: 6 - 7 ore. Marcaj turistic: cruce albastra. Dificultate: mediu. Plecare catre casa. Sosire in functie de trafic.Ce poate fi mai minunat dupa o perioada cu restrictii de calatorie decat o iesire in natura?Luati-va bocancii si la drum.

Plecari : Bucuresti, Rm Valcea, Pitesti, Targoviste, Ploiesti 

Plecare ora 06:00 din Bucuresti (PIATA UNIRII - Aleea Dealul Mitropoliei, la baza dealului) pe ruta: Bucuresti - Focsani - Lepsa.

OBLIGATORIU - echipament de drumetie: incaltaminte de sezon (EXCLUS orice alt tip de incaltaminte), pantaloni sport, tricou/ri de schimb, polar/hanorac, rucsac (EXCLUS poseta, geanta, punga de tinut in mana, pantofi cu toc, etc), buff (sapca-palarie), pelerina, apa, mancare.
ECHIPAMENT OPTIONAL: bete trekking. 

!! NE REZERVAM DREPTUL SA NU PERMITEM ACCESUL IN CADRUL EVENIMENTULUI CELOR CE NU AU ECHIPAMENT CORESPUNZATOR SAU CARE NU RESPECTA PROGRAMUL !!
Avand in vedere ca evenimentul este organizat pentru mai multe zeci de persoane, va rugam sa retineti ca este OBLIGATORIU:
- mersul in monom (sir indian).
- ritmul este impus de cei ce merg mai incet si care stau in prima parte a grupului.
- primul si ultimul in sir sunt ghizii insotitori.

Traseul necesita conditie fizica buna! 
Nu se recomanda copiilor sub 12 ani!

Pretul include:
-tansport cu autocar clasificat pentru curse internationale, 
-ghid de turism atestat,
-1 noapte de cazare  la pensiune/ hotel 3 * + mic dejun + cina in zona Balvanyos

Pretul nu include: 
-cheltuieli personale, 
-taxa intrare Rezervatia Cheile Tisitei - 4 lei / pers, taxa intrare Cheile Varghisului - 4 lei / pers, mijloc de transport local pana la intrarea in Cheile Varghisului - 10 lei / pers.

Avans minim 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single: 100 lei / pers              Grup minim: 25 persoane
 
NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII:
tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midiautocar;
transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un nr.mai mic de persoane, tariful se recalculeaza.
prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.


Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Lepsa
Transport Autocar Lepsa - Bucuresti

vezi mai multe

DRUMETIE 2 ZILE CHEILE TISITEI - CHEILE VARGHISULUI, Toate Locatiile - Circuite cu autocarul din Bucuresti

Solicita oferta